Nieuws


CesarAmersfoort is geen stageplaats meer. Studenten worden verzocht geen contact op te nemen over de mogelijkheid om stage te lopen.

Er kunnen nu ook groepslessen worden gegeven aan ruiters bij stallen of maneges. Ook leuk als workshop op een ruiterdag of ruiterkamp. Kijk op "hippische sport"  of www.ruitersportief.nl  voor meer info.


We staan nu ook op facebook: oefentherapie cesar amersfoort

Er komen regelmatig tips en ideeën op te staan over houding, beweging en motoriek.

Klik op "vind ik leuk" en lees er meer over! 


Sinds 2012 is er samenwerkingsverband van de praktijk met de hoofdpijnpoli van Meander Medisch Centrum te Amersfoort.


U heeft voor behandelingen in de praktijk geen verwijzing meer nodig van uw huisarts.


Per 1 juni 2009 bent u verplicht om uw legitimatiebewijs te tonen bij de eerste afspraak in verband met controle van uw BSN nummer. Neem bij de eerste afspraak ook altijd uw pasje van de zorgverzekeraar mee.


Kinderoefentherapeuten Ellen Veenhuizen en Hilda Eikenaar kunnen een informatieve presentatie verzorgen over schrijven: over de motorische achtergrond, wanneer is er een schrijfprobleem, wat kan je als begeleider doen, welke hulpmiddelen zijn er. We geven veel praktische tips en er is materiaal om uit te proberen. Speciaal voor onderwijzend personeel, intern en ambulant begeleiders. Ook kan een motorische observatie van een klas of klassen worden gedaan. Er wordt daarna een analyse gemaakt en een handelingsplan met adviezen voor de leerkracht om motorisch zwakke kinderen gerichter te begeleiden. Neem hiervoor contact op met Ellen Veenhuizen.


Contact