Vergoeding

Tarieven

Behandelingen Oefentherapie Cesar worden vergoed conform de polisvoorwaarden van uw ziektekostenverzekering vanuit de aanvullende verzekering.

Het tarief voor een behandeling is per zorgverzekeraar verschillend. Kijk in uw polis welk tarief uw verzekeraar hanteert.

Oefentherapie Cesar is bij Cesaramersfoort direct toegankelijk. Dit wil zeggen dat u zonder verwijzing bij ons terecht kunt.

Voor meer algemene informatie verwijzen wij u graag naar de website van onze beroepsvereniging: www.vvocm.nl, dit is de Vereniging Van Oefentherapeuten Cesar en Mensendieck.

Monique van de Molen en Ellen Veenhuizen zijn door de zorgverzekeraars gecontracteerde therapeuten en zijn ingeschreven in het kwaliteitsregister paramedici. 

Vanaf 2024 heeft Monique van de Molen geen contracten meer gesloten met ZK, ZZ , SZVK, ASR en Ditzo. Dit betekent dat u de behandelingen niet volledig vergoed krijgt. Over het algemeen is het zo dat er dan per behandeling 75% wordt vergoed door de zorgverzekeraar en dat u zelf 25% zult moeten betalen. Per zorgverzekeraar kan dit verschillend zijn, wij adviseren dan ook voor uw eigen duidelijkheid contact op te nemen met uw zorgverzekeraar.

 

Wanneer u niet aanvullend bent verzekerd rekenen wij de volgende tarieven:

Zitting oefentherapie Cesar € 41,50
Zitting kinderoefentherapie € 47,50

Zitting psychosomatische oefentherapie

Ademtherapie

Slaapoefentherapie.

€ 51,50
Screening € 15,00
Intake en onderzoek na screening oefentherapie € 56,50
Toeslag voor uitbehandeling € 16,50
Inrichtingstoeslag € 16,50
Niet nagekomen afspraak € 37,50
Instructie/overleg ouders patiënt € 40,00

Intake en onderzoek na screening Psychosomatische oefentherapie

Slaapoefentherapie

Ademtherapie

 

€ 66,50

Bij niet tijdig afmelden, minimaal 24 uur van te voren, wordt de afspraak in rekening gebracht.    

Contact